.

l o v e a :'))


bile kite sayang orang tu , kite tunggu dye lame pon xpe , tapi bile dye tggu kite ?? dye marah2 , hati kate , ala adatlah menunggu dan di tunggu

bile kite sayang orang tu , kite tak tido pon takpe asalkan kite layan dye , tapi bile time kite perlukan dye , dye takde , hilang entah ke mane , hati kate , takpe dye busy kott

bile kite sayang orang tu , kite gado ngan dye , kite diam je , tapi dye heboh 1dunie , ati kate xpe dye tnga tension tuu
...
bile kite sayang orang tu , kite call dye , kite nak cakap dgn dye , tapii dye cam nak tanak jee layan kite , bile jadi cmtu , xpe , hati kate dah sayang kan , nak buad cmne

bile kite sayang orang tu , kite becerite ngan dye , tapi kan , cerite ngan tunggul lagi best , tapi bile dye cerite dgn kite ? kite kne dnga sepatah2 , ingat n focus , kalau tak , nanti kite kne marah , aty kate xpe , cinte punye pasal kan

bile kite sayang orang tu , kite same2 lapar , tapi kite bagi semua roti kite kat dye , hati kate , ala jage lah hati dye , kesian dye

bile kite sayang orang tu , kite sanggup bagi dye rest , tapi bile kite letih , dye suruh jugak kite layan dye , adil ke ? hati kate , ala bukan salu ponn

bile kite sayang orang tu , kite jadi mcm orang gile bile dnga dye sakit , tp bile kite sakit ? dye siap gelak ketawe raikan hari kesakitan kite , hati kate , takpe , takkan dye na berkepit dgn kite je kott

bile kite sayang orang tu , kite pentingkan dye jee , tapi dye ? salu pentingkan kawan2 dr kite , hati kate , takpe dye mmg cmtu knelah trime

bile kite sayang orang tu , kite sayang na tinggalkan dye sendiri , tapi dye taktahu kite tngah berdepan ngan maut demi dye , walau kite sakit , dye kate ala sakit sikit ponn da gedik , hati kate , takpe demi dye kan , sume sanggup kite buad

bile kite sayang orang tu , kite tak sanggup kehilangan dye , tapi dye takpernah hargai kite , hati kate , tauw tak betape kite sayang dye ?

bile kite sayang orang tu , kite sanggup tinggalkan dye ngan org lain , tapi ade dye tauw pengorbanan yg kite dah buad ? hati kate takpe janji dye bahagie

bile kite perlukan dye dalam suka duka , ade tak dye kat sisi kite ? ade tak dye paham kite ? ade tak dye cube tafsir sume bende yg kite buad untuk dye ? tak !! hati kate takpe , yg penting dye tauw kite sayangkan dye walau dye tak pernah hargai .

kite nak dye tahu betape kite cintekan dye , tapi dye tak pernah nak ambil tahu , diri kite kate takpe , yg penting cukup lah walau hanye dapat tatap muke dye walau sekejap :'( ♥

No comments:

Post a Comment