.

Duit poket is coming :D


  
  Auw , best jugak cuti tahun nih . Dapat aku isi purse aku dengan duit . Haha *Evil laugh . Takde lah , act aku nak tolong mak aku meniaga . Ala meniaga sarapan jeh . Dekat depan rumah . So mak aku kata sehari aku dapat RM5 . Eh jadi lah tuh mak , okay memandangkan disember nak dekat , aku kene lah topup purse aku nih kan . Yelah , nanti nak gerak PD takde lah muke ketat sebab duit takde . Ohoho :p
  
  3hb nih pulak membe aku ajak catering . Nak ke tak ? Adoii duit lagi tuh . Nak kott . Err , pk dulu lah . Haha lawak mase dekat sekolah time belum cuti aku dengan membe-II aku dah berangan dah dekat kelas . Nak kerja , cari duit untuk cuti nih . Boleh shopping dekat JJ ramai-II . Haha , yeah baru berangan tuh . Keje tak jugak . Yelah sapo lah nak amik kitorang keje kan . *Muke pemalas je memasing . Hiwhiw . 
  
  Okay , paling tak sabar nak lepak PD ha . Adoii rase lambat pulak nak Disember nih kan . Esok kitorang ramai-II hang . Nak buat plan pergi PD . Yelah , kereta dah ade tapi taktahu nak ambik chalet ke hotel . Well pepaham jeh . Mahal-II doe kat sane . Takkan nak hambik motel . Tak pasal-II ade maknyah kacaw Kecix nanti kan . *A'ah , memang aku benam-II kaw dekat dalam laut tuh nate -,- Papepun doakan kitorang selamat pergi and balik okay . 


NOTACOMOT: Lagi entry mengarut -,-' Acano nak hidop lamo .

No comments:

Post a Comment