.

Just let the tears droping :')

   


 Haritu kita jalan sekali , best kan jalan sambil bergurau .Tapi lagi best bila awak bagi hadiah tu , tu lah hadiah paling saya tak boleh lupa . Senyuman manis awak . Esokesok bila saya tak boleh jalan , saya nak awak mengiringi saya , masa ni saya dah tak boleh nak panggil awak macam selalu , awak yang kena datang . Masa ni jugak saya ........................ nak hadiah lagi tapi saya dah taknak senyuman awak tu . Saya nak Al-Fatihah . Awak bacakan untuk saya k sebab saya dah tak boleh baca sendiri . Lepastu , bila ada orang letak saya bawah papan , awak jangan menangis atau cari saye sebab saya dah tak boleh tegur awak . Janji k !!! :')

    Awak.. Awak nak tahu tak , walau macam mana pun awak tak suka saya tapi saya tetap suka awak sebab awak permata hati saya . Lagi satukan , walau mcm mana pun awak benci saya tapi saya tetap sayang awak sangat-sangat sebab AWAK bakal jadi teman hidup saya!

      Lagi kan awak.. Walau macam mana sekali kita gaduh pun kan , saya tetap takkan ambil hati sebab saya tak nak hubungan saya dengan awak hancur.

     Awak.. Awak kalau awak sedih awak sebutlah nama saya ya awak? Sebab saya selalu doa yg awak akan sentiasa bahagia ,ni ada lagi ni awak..Kalau saya matikan awak ..Awak jangan nangis ya. Nanti orang ejek awak cengeng. ;p Awak nak tahu kenapa saya tak suruh awak nangis? Sebab Allah dah takdirkan mungkin sampai sini je hubungan kita ni tau , sebab kalau awak nangis.. Saya pun sedih sebab saya susah la bila tengok awak bersedih. Saya tak nak tengok airmata awak tu jatuh. Mahal tu Wink

      Last skali kan awak kan , saya tulis ni sebab nak blog ni tau satu saja awak , kalau la Allah izinkan saya dengan awak kekal hubungan kita ni awak kan , saya nak cakap yang saya sayang sangat-sangat kat awak.

      Nanti masa saya dah tak ada kat bumi ni kan awak.. Awak simpan la ayat ni kalau awak nak.. Sebab saya takut yang Allah akan tarik balik nyawa dan hubungan kita ni awak , terima kasih awak sebab sudi jadi teman hidup saya ya.. Saya sayang awak.. Tu je saya nak awak tahu.

Saya nak awak tahu jugak, saya akan tetap mencintai awak.. Walau ke planet Neptun awak pergi, walau saya ada di Bumi, saya akan setia menanti. Biarkan saya terbang di luar lingkup kawasan graviti, asal hati saya dan hati awak bersatu. Seperti intimnya matahari dan bulan. Seperti akrabnya bintang dan awan..No comments:

Post a Comment